Pages

Subscribe:

Tuesday, 14 August 2012

White Studio Photoshoot

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia. Nak tanya satu soalan. Pernah tak korang tak boleh tidur? Apa yang korang akan lakukan? Kenapa aku tanya soalan ni sebab photoshoot ini terjadi bila aku dan kawan - kawan aku tak boleh tidur. Waktu itu lebih kurang pukul 1.20 pagi sampai 2.40 pagi.

Aku menggunakan bilik kawan aku sebab bilik dia agak kosong dan dindingnya agak bersih. Orang - orang yang terlibat ialah Syam creativeheat(aku), Faisc dan Rizal. Kami photographer dan kami juga modelnya. Ok. Aku malas nak taip panjang - panjang, jom kita tengok hasilnya.


Model Pertama : Ahmat Faisc




Model Kedua : Rizal Ramli



Model Ketiga : Syam Creativeheart ( aku )




9 comments:

Eazy Izzuddin said...

ada gaya hehe ...
nak gak photoshoot camni :D

creativeheart said...

Hehee.. jom photoshoot..

Eazy Izzuddin said...

bila2? hehe
xD

Razil Tahir said...

ada talent... huhuhuhu
sementara tue promote kekawan...
hohohohoho

::FAIZ:: said...

nice quality

creativeheart said...

Eazy Izzuddin : Aku shoot ko ke? Aku & ko Shoot model lain? haha.. bila-bila free la..

creativeheart said...

Razil Tahir : Terima kasih.. ha'a.. boleh promote kawan-kawan.

creativeheart said...

Faiz : Thank you :)

Awie Omar said...

Salam Ramadhan dari awieomar.blogspot. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Follow blog "Awie Omar" (bagi yang belum, harap sudi follow) dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la sertai :)