Pages

Subscribe:

Tuesday, 19 March 2013

Aku Jadi Model?

Assalamualaikum reader. Macam tak percaya aku dipelawa menjadi model. Selalunya aku yang shoot orang lain. Ini orang lain yang shoot aku. Baru aku tahu jadi model nie sebenarnya susah. Aku cakap susah mungkin sebab aku tak pernah berposing - posing sebegini. Selalunya aku yang menyuruh orang lain posing. Agak kaku jugalah masa tu. Bila lihat balik gambar - gambar tu, rasa nak tergelak pun ada. Hahahaa.

Aku jadi model untuk student UniKL menyiapkan assignment mereka. Tema untuk photoshoot itu ialah Color Blocking. So, aku terima je la, sebab dalam hati aku, ada juga terniat nak jadi model. sila gelak. Malas nak cerita panjang, jom layan gambar - gambar photoshoot tersebut.










2 comments:

Nazrin Shah said...

lain mcm... buat part time modeling ke? hehehe bole hire nti kui3... gurau jek...

creativeheart said...

Nazrin : Apa yang lain macam tu? hahaa..